top of page

Äänestän sydämellä

Olen päättänyt, että äänestän sydämellä, koska minulta on mennyt luottamus poliitikkoja kohtaan, enkä varmasti ole ainoa!


Nykyinen poliittinen järjestelmä on korruptoitunut ja epädemokraattinen koneisto, jossa päätöksenteosta vastaa eliitti eikä kansa.


Kansanvaltaan kuuluvat olennaisena osana erilaiset mielipiteet sekä vaihtoehdot, mutta eri tavoin ajattelevia kansalaisia halveksuva media sekä päättäjistö ovat pitäneet huolen, ettei toisinajattelijat pääse ilmaisemaan näkemyksiään julkisesti.


Näissä vaaleissa ei ole tarjolla erilaisia vaihtoehtoja.

Kaikki ehdokkaat edustavat yhtä ja samaa pienillä vivahde-eroilla.


Suomen presidenttinä ei voi toimia WEF:in sisäpiiriläinen, suurkorporaatioden lobbaama ylikansallisen elimen puhuva pää eli Anderson, Haavisto, Rehn, Stubb, Urpilainen tippuivat jo pelkästään tämän vuoksi pois. Aaltola on median nostama hahmo.


Essayah ja Harkimo kannattivat valinnanvapauden sekä itsemääräämisoikeuden rajoituksia korona-aikana. Halla-aho harrastaa sotaa lietsovaa retoriikkaa.


Presidentin tulee olla diplomaattinen sekä pyrkiä rauhanomaisiin ratkaisuihin.

En voi hyvällä omallatunnolla äänestää ketään yllä mainittua henkilöä, koska yksikään ehdokas ei vastaa arvojani enkä myöskään halua tukea vallalla olevaa äänestysjärjestelmää.


Mielestäni velvollisuutemme kansalaisina ei ole valita vähiten huono useista näennäisistä vaihtoehdoista ja äänestää silkasta vastuuntunnosta.


Niin päättäjillä kuin kansalaisilla tulee olla oikeus äänestää sydämellä.


Mikäli sinäkin olet menettänyt luottamuksesi valtaapitäviä kohtaan etkä löydä näissä vaaleissa arvojasi vastaavaa ehdokasta, niin osallistu sydämelliseen mielenilmaukseen ja piirrä äänestyslippuun numeron sijasta sydän.


Suunnanmuutos alkaa, kun riittävän moni uskaltaa olla rehellinen itselleen, sanoa rohkeasti "EI" tarjotuille huonoille vaihtoehdoille ja antaa sydämen puhua.


Näytetään yhdessä, että protestoida voi myös rakkaudella! #VoteLovePS. Allaolevia kuvia voi käyttää profiilikuvina somessa niin halutessaan...


Pelkkä kehys jonka voit vaihtaa oman kuvasi päälle jollain kuvaohjelmalla tai kokonainen kantaaottava profiilikuva ilman kasvoja.

Facebook kansikuva

689 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page