Konsultaatiopalvelut

Askel lähemmäksi totuutta

deceive-1299043_1280_edited.png

Tieteeseen perustuva valheenpaljastuksen konsepti, emootioiden ja totuudenmukaisuuden arviointia

Kaikki valehtelevat. Suurella todennäköisyydellä sinulle valehdellaan useammin kuin kerran päivässä. Valehtelua esiintyy säännöllisesti kaikissa yhteyksissä, niin politiikassa, yritysmaailmassa kuin yksityiselämässäkin.

Luonnollisesti kukaan meistä ei halua tulla huijatuksi tai joutua valheen uhriksi. Tämän vuoksi tarjoan konsultaatioapua, erilaisia räätälöityjä ratkaisuja totuudenmukaisuuden arviointiin niin esimiehille, HR-henkilöstölle, yrittäjille, myynnin ja opetusalan ammattilaisille, poliitikoille sekä yksityishenkilöille.


Kykenemällä tunnistamaan ja oikealla tavalla tulkitsemaan valheista kielivät sanattomat ja sanalliset vihjeet, olet askeleen lähempänä totuutta.

Räätälöityä konsultaatioapua

Ota Yhteyttä

mechanical-2033446_1920.jpg

Tunnista, ymmärrä ja torju kielen manipulointi

Olemme toistuvasti kielimanipuloinnin uhreja. Kieltä tarkoituksenhakuisesti muutetaan, sananvapaus on uhattuna ja ihmisiä sensuroidaan mielivaltaisesti. Kieli muuttaa mieltämme ja ennen kuin huomaammekaan, olemme valtakoneiston manipuloituja marionetteja.

Konsultaatiossani nostan esille kielen manipulointi muotoja, sukupuolineutraalin kielen ja  sananvapauden rajoittamisesta aiheutuneita seurauksia sekä niiden vaikutuksista meihin.

Räätälöityä konsultaatiota

Ota yhteyttä

ballot-box-3721116_1920.jpg

Äänestyskäyttäytyminen psykologiselta kannalta

Äänestyskäyttäytymiseen vaikuttavat lukuisat tekijät ja psykologiset prosessit. Vaalien alla tietyt ilmiöt korostuvat ja erilaiset manipulointikeinot, joissa henkilön käyttäytymistä, asenteita ja mielipiteitä ohjaillaan tarkoituksenhakuisesti. 

Konsultaatiossani esittelen äänestyskäyttäytymistä psykologiselta kannalta. Tarkoituksena on saada henkilö ymmärtämään paremmin sekä omaa että muiden äänestyskäyttäytymistä.

Räätälöityä konsultaatiota

Ota yhteyttä

 

©2020 by Saara Huhtasaari. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now