100 - 3Z2A0107.jpg

KONSULTOINTIA JA KOULUTUSTA

Mikroilmeet ja askel lähemmäksi totuutta


Kehonkielen koulutus tarjoaa sinulle tieteeseen perustuvia tietoja ja taitoja kehonkielen sanattoman viestinnän lukemiselle sekä kasvojen ilmeiden todellisen merkityksen tunnistamiselle. Näiden tunnistaminen sekä ymmärtäminen lisää tunneälyäsi 10 % ja samalla pääset askeleen lähemmäksi totuutta.

 
flat-gc602e7bf3_1280.png

KEHONKIELI & MIKROILMEET & EMOOTIOT

Kehonkielen koulutus paljastaa sinulle tieteeseen perustuvia sanattoman viestinnän oivalluksia ja taitoja siihen, kuinka voit tunnistaa kehonkielen ja ilmeiden todellisen merkityksen ymmärtääksesi paremmin muiden ihmisten tarpeita. Kehonkielen harjoittelu auttaa myös sinua tulemaan tietoisemmaksi itsestäsi ja omista tunteistasi.

Ihmiset eivät aina halua paljastaa tunteitaan. Emootiot ilmenevät käyttäytymisessä, ilmeissä, eleissä, äänenpainossa sekä kehonkielessä. Niiden tunnistamisen sekä toisen henkilön tunteiden arvioinnin kautta on helpompi ymmärtää toisia ihmisiä. Niiden ymmärtäminen ja niihin reagoiminen on elintärkeää kaikessa ihmisvuorovaikutuksessamme ja ilman sitä on mahdotonta menestyä työssä ja yksityiselämässä. Emootiot paljastavat, mitä muut ihmiset ajattelevat. 

Mikroilmeiden tunnistaminen auttaa sinua luomaan paremman suhteen ihmisiin ja asiakkaisiisi, varsinkin kun tapaat heidät ensimmäisen kerran. Kun opit tunnistamaan mikroilmeen, voit myös nähdä tarkalleen, mitä ilmeitä ihmiset, asiakkaasi näyttävät. Näin myös pääset askeleen lähemmäksi totuutta.

Kiinnostaako koulutus? Tutustu tästä

deceive-ga868f7b91_1280.png

TIETEESEEN PERUSTUVA VALHEENPALJASTUKSEN KONSEPTI, EMOOTIOIDEN JA TOTUUDENMUKAISUUDEN ARVIOINTIA

Kaikki valehtelevat. Valehtelua esiintyy säännöllisesti kaikissa yhteyksissä, niin politiikassa, yritysmaailmassa kuin yksityiselämässäkin. Luonnollisesti kukaan meistä ei halua tulla huijatuksi tai joutua valheen uhriksi. Tämän vuoksi tarjoan käyttöösi tieteeseen perustuvan valheenpaljastuksen konseptin sekä keskeisiä tietoja ja taitoja, niin sanattomasta (mm. mikroilmeet, kehonkieli, ääni) kuin sanallisesta viestinnästä, joiden avulla pääset askeleen lähemmäksi totuutta.

Kiinnostaako konsultointi? Tutustu tästä

mechanical-2033446_1920.jpg

ÄÄNESTYSKÄYTTÄYTYMINEN PSYKOLOGISELTA KANNALTA JA KIELEN MANIPULOINTI

Äänestyskäyttäytymiseen vaikuttavat monet tekijät ja psykologiset prosessit. Vaalien aikana korostetaan tiettyjä ilmiöitä ja erilaisia ​​manipulointikeinoja, joissa ihmisen käyttäytymistä, asenteita ja mielipiteitä ohjataan määrätietoisesti. Konsultaatiollani tavoitteena on saada ihminen ymmärtämään paremmin omaa ja muiden äänestyskäyttäytymistä. Olemme toistuvasti myös kieli manipuloinnin uhreja. Kieltä muutetaan tarkoituksella, sananvapaus on uhattuna ja ihmisiä sensuroidaan mielivaltaisesti. Kieli muuttaa mielemme ja ennen kuin huomaammekaan, olemme manipuloituja marionetteja.

Kiinnostaako konsultointi? Tutustu tästä