57 - 3Z2A0060.jpg

RÄÄTÄLÖIDYT RATKAISUT

Saat käyttöösi valheenpaljastuksen konseptin, opit ymmärtämään paremmin äänestyskäyttäytymistä ja pystyt ennustamaan ketä ihmiset äänestävät käyttämällä BLINK- tekniikkaa sekä opit tunnistamaan kielen manipulointia. 

Konsultaatiotilaisuuksissani sopimuksen mukaan käsittelen:

1. Valheenpaljastuksen tieteellinen malli. ​Osallistujalle esitellään tekniikkoja oppia tulkitsemaan mm. emootioita, mikroilmeitä, kehonkieltä, ääntä, puhetyyliä sekä yleistä totuudenmukaisuuden arviointia niin sanallisesta kuin sanattomastakin viestinnästä. Tarkoituksena on parantaa henkilön valmiutta emootioiden ja kehonkielen ymmärrykseen sekä valheenpaljastukseen.

2. kielen manipulointia, median manipulointia, sukupuolineutraalikieltä sekä sananvapautta ja sen rajoittamisesta aiheutuneita seurauksia. Ja kaiken tämän vaikutuksista meihin.

3. äänestyskäyttäytyminen. Vaalien alla esiintyvistä ilmiöistä, valehtelun rehottamisesta varsinkin ennen vaaleja sekä  äänestyskäyttäytymisestä psykologiselta näkökulmalta. Tarkoituksena on tuoda esille näitä toistuvia ilmiötä ennen vaaleja ja mahdollisesti myös saada henkilön pohtimaan sekä omaa että muiden äänestyskäyttäytymistä. Opit myös ennustamaan ketä ihmiset äänestävät käyttämällä Blink-tekniikkaa. 

Teen räätälöityjä ratkaisuja yllä mainituista aiheesta tarpeen mukaan.

Esimerkiksi:

-  Annan koulutusta Blink-tekniikkaan

- Konsultoin sekä tarjoan esityksiä kyseisistä aiheista erilaisiin tilaisuuksiin

- kirjoitan kyseisistä aiheista analyyttisia näkökulmia ja artikkeleita ja kolumneja pyydettäessä

Kysy ja ota yhteyttä